2012. február 5., vasárnap

Pulyka két zsebbel

Nagyszerű ötlet a pulykacombba zsebet vágni és megtölteni valami finomsággal. Ennél már csak az lehet jobb ötlet, ha két zsebet vágunk a húsba, hiszen így még több dolgot bele lehet tölteni.

Pulyka két zsebbel







A pulykacombfilébe két zsebet vágok, a felsőbe trappistát, 2 szelet bacont és 3-4 gerezd fokhagymát töltök, az alsóba egy kerek camembert sajtot és 2 szál friss rozmaringot. A zsebeket cérnval összevarrom, a hús külső részét libazsírral bekenem, sóval, borssal, szárított rozmaringgal megszórom és sütőzacskóban 600 W-on 30 percig sütöm, majd 10 percig grillezem. Ha kifolyik a sajt, akkor a hús tetejét meglocsolhatom vele, isteni lesz tőle. Egyébként burgonyapürével tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése